Duo Een en Ander
Een muzikale verrassing.

 

  

Kerst

Een en Ander heeft ook een kerstprogramma samen gesteld.
Allerlei bekende kerst-hits komen voorbij. Van "Stille Nacht" tot Elvis Presley. Dit kan ook aangevuld worden met een mooi kerstverhaal. 

 

 

Ouderen

Duo Een en Ander treedt ook op in verzorgings- en verpleeghuizen. Hiervoor hebben ze mooie liedjes uitgezocht die door de mensen direct herkend worden.

Veel gehoorde reacties na afloop zijn: "Oh wat was dat mooi, ik mos weer denken aan de tied da'k nog verkering hadde" en "Op die nummers heb ik vroeger nog gedanst."

Bedankt Ajuu!!!
Welkom

Het duo "Een en Ander" wordt gevormd door Erik Knoef en Anita Oldenhave. Dit veelzijdige duo kan verschillende programma’s aanbieden.

Muziek uit de jaren 50, 60 en 70 en jonger

Zichzelf begeleidend op gitaar en mondharmonica zingen ze de liedjes op hun eigen wijze. Het repertoire bestaat onder andere uit nummers van The Beatles, Abba, The Cats maar ook Nederlandstalige nummers als "Het Dorp" van Wim Sonneveld en "Het kleine café aan de Haven" staan in de lijst. Vanzelfsprekend wordt de playlist aangepast aan de voorkeur van het publiek.

Al met al een heel herkenbaar programma met een hoog meezing gehalte.

Dit programma is ook uitstekend geschikt als (achtergrond) muziek op kleine feestjes en/of recepties.

Foto

 

 

Country

Een en Ander kan ook een optreden geven dat geheel in het teken staat van de country muziek. Met o.a. John Denver, The Bellamy Brothers, Dolly Parton, enz.
En dat onder begeleiding van diverse instrumenten.

 

Visitekaartje

Humor

Erik is al meer dan 25 jaar cabaretier. O.a. als lid van “Hoe? Zo?” en “Plateau”. Ook Anita heeft al in meerdere samenstellingen op de bühne gestaan.  Maar zij hebben nu ook samen een leuke voorstelling samengesteld waarbij de lachspieren weer eens onvervalst gebruikt kunnen worden.
Het programma bevat conferences, sketches, gedichtjes, verhalen en liedjes.

Een en Ander in het Theater onder de Molen

Interesse?

 Bent u op zoek naar een act voor uw feestje of voor een gezellige avond/middag? Neem rustig contact op en we vertellen u er graag meer over.  U kunt natuurlijk ook een mailtje sturen.

Tel:  06-18104486    www.een-en-ander.com    e-mail: info@een-en-ander.com        


Groetjes,    Erik en Anita  

Een en Ander

Erik en Anita

Tel: 06-18104486

info@een-en-ander.com